رویـدادهـا

فضاهای عمومی پارک فناوری پردیس

فضاهای عمومی پارک فناوری پردیس

با دیگران به اشتراک بگذارید

پارک فناوری پردیس در راستای تبدیل ناحیه نوآوری پردیس به یک شهر پویا، ساخت و تاسیس بسیاری از فضاهای عمومی را برای رفع نیازهای اعضایش، در برنامه اصلی خود گنجانده است. برخی ازاین فضاها در حال بهره‌برداری هستند و برخی دیگر فرآیند ساخت خود را طی می‌کنند.

 

فضاهای عموی بهره‌برداری شده

 

برج فناوری پرديس با مساحت 2300 متر مربع به عنوان نماد رشد و توسعه فناوری در سر درب پارک فناوری واقع شده و القا‌كننده تعالی‌گرايی و حركت است.

برج فناوری پرديس با ارتفاع 40 متر از سطح زمين، متشکل از 9 طبقه روی زمين و2 طبقه زير زمين است و فونداسيون آن نيز در عمق 8 متری اجرا شده است. در اين ساختمان كه به شكل مثلث قائم الزاويه طراحی شده، فضاهايی برای معرفی و نمايش فناوری‌های نوين از جمله فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری نانو، زيست فناوری و ساير فناوری‌های كشور پيش‌بينی شده است. همچنین امکان استفاده از برج فناوری برای كاربری اداری، اتاق جلسات و اطلاع رسانی، تاسيساتی و رفاهی نيز وجود دارد.

اين برج دارای يک منبع آب 800 مترمكعبی بوده كه علاوه بر تامين آب آتش‌نشانی پارک فناوری، پيش‌بينی‌های لازم جهت شنای كاركنان مجموعه نيز در آن شده است.

عمليات اجرايی سازه بتنی و اسكلت فلزی برج فناوری از سال 85 آغاز شد و تا سال 87 به طول انجاميد. از ابتدای سال 91 عمليات نازک‌كاری و تاسيساتی و همچنين نمای شيشه‌ای ساختمان آغاز شد و از سال 1394 به بهره‌برداری رسیده است.

 

برج فناوری

مجتمع سراج، ساختمان اداری پارک فناوری پردیس است. سالن اجتماعات سراج با ظرفیت 130 نفر و مرکز فناوری سراج نیز در همین ساختمان هستند.

مسجد حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) با زیر بنای حدود 1000 متر مربع شامل سرسرا، شبستان اصلی، شبستان بانوان و همچنین وضوخانه زنانه و مردانه، دفتر مسجد و اتاق خادم ساخته شده است.

انتخاب موقعیت جغرافیاییِ مناسب جهت سهولت دسترسی به مسجد از نکته‌های مهمی است که در ساخت آن موردتوجه قرار گرفته است.  به همین دلیل در احداث مسجد همچون ديگر فضاهای‌ شهری، ضوابط مربوط به مكان‌يابی صحیح لحاظ شده است. مرکزیت داشتن، دسترسی آسان، تناسب با کاربری‌های همجوار، نزدیکی به نیازهای مردم و شاخص بودن در منظر شهری، از مهمترین این اصول است که حتی المقدور سعی شده است در مکان‌یابی مسجد فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) پارک رعایت شود.

 جلوه‌های زیادی از معماری و هنر ایرانی اسلامی در طراحی مسجد پارک در نظر گرفته شده است. این معماری و هنرِ آمیخته با مهندسی، شامل گچبری، کاربندی، آجرکاری، کاشی‌کاری، مقرنس‌کاری، منبت‌کاری، خوشنویسی و ... است که هر یک به تنهایی نمونه‌هایی از هنرمندی‌های بی‌بدیلی هستند که در این مکان معنوی انجام شده است.

در طراحی مسجدِ پارک از تزئینات نامناسب، ناهنجار و غیر ضروری -به مفهوم تزئین مادی- استفاده نشده، در عوض تلاش شده است از طراحی عناصر فاخر معماری ایرانی و اسلامی و همچنین از آیات قرآن، نقوش، بافت‌های اسلیمی و هندسی، در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و مناسب، به طور شایسته و بجا استفاده شود. عنصر فضا در طراحی معماری مسجد، اصل و سایر عناصر نظیر بدنه‌ها و اجزاءِ ساختمان بر مبنای آن شکل گرفته است.

مسجد فاطمه الزهرا

مسجد فاطمه الزهرا (س) در پارک فناوری پردیس

پارک فناوری پردیس

پیکر پاک دو شهید گمنام در پارک فناوری پردیس به خاک سپرده شده است. یکی از این شهدا 19 ساله بوده و پیکر او در منطقه بوارین تفحص شده است. این رزمنده جوان در عملیات ایذایی والفجر 8 در سال 1364 به شهادت رسیده است. در کنار این شهید گمنام مرد 23 ساله‌ای آرمیده که پیکر پاکش درمنطقه شرهانی تفحص شده و بر اساس بررسی‌ها در عملیات محرم سال 1361 به شهادت رسیده است.

بنای یادبودی برای این 2 شهید گمنام توسط شرکت «فب‌لب» از اعضای پارک، در سال 1399 به وسیله استفاده از طراحی دیجیتال ساخته شده است.در طراحی این بنا از طرفی به دو مفهوم دانش و فناوری و از طرف دیگر به مفاهیم شرف، شهادت و جهاد توجه شده است. طرح این بنا از لحاظ معماری ریشه در طراحی سنتی مکان‌های مقدس ایران با همان قوس‌ها و طاق‌ها دارد. اما در ساخت بنا از روش‌های تکنولوژیک و نوین و از فولاد که نماد تکنولوژی است، استفاد شده است. یادمان یک قاعده سکو مانند دارد که دربرگیرنده پیکر پاک شهداست و بنای طراحی شده بر روی این قاعده، نصب شده است.

یادمان شهدای پارک فناوری پردیس

یادمان شهدای گمنام پارک فناوری پردیس

یادمان شهدای گمنام در پارک فناوری پردیس

معرفی پتانسيل‌های فناوری كشور به عنوان يكی از پيش‌نيازهای اساسی حضور اين صنايع و محصولات در بازارهای ملی و بين‌المللی است. يكی از اقدامات مهم در اين زمينه ايجاد نمايشگاه فناوری‌های پيشرفته كشور می‌باشد. پارک فناوری پرديس با همراهی شركت‌های عضو پارک اقدام به ایجاد چنین نمایشگاهی نموده است. در اين نمايشگاه محصولات شركت‎های عضو پارک و برخی ديگر از شركت‌های فناور كشور در حوزه‌های فناوری پزشکی (دارویی و تجهیزات پزشکی )، نانو فناوری، نرم افزار و الكترونيک، مکانیک و مخابرات به نمايش در آمده است.

هدف ایجاد این نمایشگاه به‌ نمایش گذاشتن نتایج فعالیت‌های حوزه فناوری پیشرفته کشور می‌باشد که به همت متخصصان، محققان و صنعتگران کشورمان ایجاد شده است. این نمایشگاه با 2 هدف معرفی شرکت‌ها و دستاوردهای آن‌ها و دیگری ایجاد فضای مناسب برای توسعه ارتباط موثر ایجاد شده است.

حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد فضای مناسب برای توسعه هم‌افزایی میان شرکت‎ها، توسعه صادرات و .... از دیگر مزیت‌های این نمایشگاه می باشد.

مزیت‌های نمایشگاه محصولات پیشرفته کشور سبب شده تا میزبان بازدیدکنندگان بسیاری از داخل و خارج کشور باشد و شاهد توسعه و گسترش همکاری‌های شرکت‌های عضو بوده است.

پارک فناوری پردیس با اختصاص فضایی به وسعت 1000 مترمربع به دو بخش موزه علوم و محصولات پیشرفته کشور علاقمندان را چه برای فرهنگ‌سازی علم وفناوری و چه برای متخصصان و تولیدکنندگان محصولات پیشرفته دعوت می کند.

اکنون توانستیم با تغییرات ایجاد شده در نمایشگاه فرصت را برای دیگر شرکت‌ها فراهم آوردیم تا با در اختیار گرفتن بخشی از این نمایشگاه برای نمایش محصولات خود از این فرصت استفاده کنند.

نمایشگاه محصولات فناوری پیشرفته کشور با ایجاد فرصت معرفی و عرضه محصولات پیشرفته زمینه ساز توسعه ارتباطات میان عرضه‌کنندگان و متقاضیان خواهد شد.

برخی از افراد برجسته که از نمایشگاه دائمی محصولات فناورانه پارک فناوری پردیس بازدید کردند:

  • حسن روحانی رئیس جمهور سابق
  • اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور 
  • محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه
  • محمد جواد جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • محمود احمدی نژاد رئیس جمهور  اسبق
  • علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی سابق

 

حسن روحانی

دیدار علی لاریجانی از پارک فناوری پردیس

دیدار  حجت الاسلام ابوترابی  از پارک فناوری پردیس

بازدید  رئیس مرکز تعالی و نوآوری کشور سوریه از پارک فناوری پردیس

بازدید وزیر علوم و فناوری ونزوئلا از پارک فناوری پردیس

پارک فناوری پردیس با رویکرد حمایت از تولید کنندگان محصولات مرتبط با حوزه سلامت و جهت ورود شرکت‌های دانش بنیان و فناور به بازارهای بین‌المللی، نمایشگاه دایمی تجهیزات پزشکی دایر نموده است. این نمایشگاه با متراژ 240 متر مربع با همکاری صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی تجهیزات پزشکی، آماده پذیرای از بازدیدکنندگان داخلی و خارجی خواهد بود.
در این نمایشگاه تجهیزات حوزه‌های سلامت از جمله لوازم اتاق عمل، آی سی یو، لوازم جراحی، تجهیزات آزمایشگاهی،‌ماموگرافی، داندانپزشکی و مواد مصرفی که در حوزه‌های مختلف پزشکی مصرف می‌شوند در معرض دید بازدید کنندگان قرار می‌گیرد.
پارک فناوری پردیس در نظر دارد طی دو سال آینده فضای نمایشگاه را در حدود ۷۰۰ مترمربع گسترش دهد.
چنانچه شرکت‌های عضو پارک تمایل دارند محصولات خود را در فضای مذکور به نمایش در آورند، جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره همراه 09120930041 آقای علیزاده تماس حاصل فرمایند.

برای بازدید مجازی از نمایشگاه تجهیزات پزشکی اینجا کلیک کنید

ساختمان تجاری‌سازی و فن‌بازار پارک فناوری پرديس بر اساس اهداف پارک‌های فناوری كشور با هدف تشويق، حمايت و توسعه مراكز فناوری و رقابت موثر در بازار جهانی با زیر بنای7750مترمربع طراحی و احداث شده است.

به‌طور كلی ساختمان در دو بخش اصلی طراحی گرديده است: يكی از مهمترين بخش‎های اين ساختمان به مراكز رشد فناوری (انكوباتور) و چند مستاجره اختصاص يافته است بخش مذكور جهت استقرار شركت‎های نوپا و شركت‎هايی كه هنوز امكان استقرار در ساختمان اختصاصی ندارند، در نظر گرفته شده است.

بخش فن بازار (Techno-Market) ، محل استقرار مراكز خدمات تخصصی است كه مركز اينترنت و اطلاع‌رسانی ، سالن اجتماعات273 نفره به همراه ،سالن نمايشگاه جنبی، كلاس‌های آموزشی و اتاق جلسات بنگاه‌های كارگزاری و بنگاه‎های مشاوره‌ای خدماتی را شامل می شود.

حتی المقدور سعی شده است عملكردهای هم سنخ و مرتبط بخش فن‌بازار در جوار هم قرار گيرد و بخش‎هايی از فن بازار نظير نمايشگاه و سالن اجتماعات كه می‌بایست با كل مجتمع ستادی در ارتباط باشد در قسمت مركزی و در طبقات همكف و اول استقرار يابد.به‌عنوان مثال بخش اطلاع‌رسانی و كتابخانه كه هر دو به نوعی جهت كسب اطلاعات لازم توسط موسسات تحقيقاتی مورد استفاده قرار می‌گيرند در يک طبقه و همجوار يكديگر می‌باشند. همچنين مراكز كارگزاری وبنگاه‌های مشاوره كه عملكردهايی نزديک به هم دارند در يک تراز قرار گرفته اند.

  • دارای دو ورودی شرق و غرب مجزا
  • تعبیه دو پله فرار در مجاورت درب‌های خروجی سالن آمفی تئاتر
  • گنجايش سالن به تعداد271 نفر
  • دارای سن، ميز و تريبون سخنرانی
  • مجهز به ويديو پروژكتور
  • قابلیت رکورد تصویر دیجیتال
  • پرده نمایش درجه 1 به ابعاد(4*4/6)
  • مجهز به 6 عدد پروژکتور

پارک علم و فناوری پردیس

حس روحانی

پارک فناوری پردیس

بازدید علی لاریجانی از پارک فناوری پردیس

فضای سبز عمومی پردیس نوآوری به مساحت 12000 متر مربع توسط مشاورین خبره در این بخش طراحی و اجرا گردیده است.
در فضای سبز پارک از گونه های مختلف گیاهی متناسب با اقلیم منطقه استفاده شده است. عمده گونه ها شامل: سدروس،اقاقیا،کاج نقره‌ای،سرو شیراز،بید مجنون،انواع ساناز،انواع شمشاد،یاس هلندی و... می‌باشد.
  در حال حاضر توسط پیمانکار و تحت نظارت اداره کل نگهداری و تعمیرات، کار آبیاری، سمپاشی و نگهداری آن صورت می‌گیرد.
 بوستان دانشمندان به مساحت8000 متر مربع در فضای میانی پردیس نوآوری قرار گرفته که در آن دو آبنما طراحی و ساخته شده است.در این فضا تندیس دانشمندان از کشورهای مختلف نصب و طی مراسمی با حضور مهمانان ویژه پرده‌برداری می‌شود.
  فضای سبز پردیس دانش نیز در مساحت 8000 متر مربع احداث شده است.

سردیس چندین دانشمند مسلمان در بوستان دانشمندان نصب شده است. از این میان می‌توان به سردیس برگزیدگان دوره‌های محتلف جایزه مصطفی (ص) به شرح زیر اشاره کرد.

(برای مطالعه اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از دانشمندان زیر، بر اسمشان کلیک کنید.)

بوستان دانشمندان

بوستان دانشمندان در پارک فناوری پردیس

بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس

مجتمع فرهنگی، تجاری و رفاهی پارک فناوری پردیس با زیر بنای 12000 متر مربع  و در 5 بلوک مجزا شامل هتل، رستوران، آبنما، واحدهای تجاری و مسجد طراحی و احداث شده است.

 

پارک علم و فناوری پردیس

پارک فناوری پردیس

 
آبنما

آبنمای مرکزی با پلان دایره‌ای شکل با مساحت 500 متر مربع، ورودی اصلی و مرکزی مجتمع می‌باشد. دسترسی به واحدهای تجاری و رستوران و سرویس های‌بهداشتی عمومی از طریق این فضا امکان پذیر می‌باشد.

پارک فناوری پردیس

 
هتل پارک فناوری پردیس

ساختمان هتل با مساحت 3600 متر مربع شامل 20 اتاق 2 تخته برای پذیرش اقامت‌های اداری و 7 سوییت 2 نفره با قابلیت افزایش تخت می‌باشد. اتاق‌ها و سوییت‌های ضلع شرق از دید مستقیم و نزدیک به هواپیمای مستقر در محوطه هتل بهره‌ می‌برند. هتل دارای صبحانه‌خوری، کافی‌شاپ، رختشوی‌خانه، موتورخانه مرکزی، سرویس‌های عمومی ایرانی و فرنگی، کارگاه تاسیساتی و 2 دستگاه آسانسور می‌ّباشد.

هتل پارک فناوری پردیس

هتل پارک فناوری پردیس

 
استخر هتل

استخر سرپوشیده هتل پارک، با رعایت استاندارهای بهداشتی ساخته شده و  در دو سانس بانوان و آقایان، آماده خدمت‌رسانی به علاقه‌مندان است.

این استخر دارای دوش، رختکن، سونای خشک و بخار و جکوزی است. همچنین یک تیم استارتاپی ماساژ درمانی مستقر در کارخانه نوآوری های‌وی، به صورت حرفه‌ای در این استخر به علاقه‌مندان خدمات ماساژ ارائه می‌دهد.

 امکان استفاده از این استخر به صورت تفریحی و آموزشی وجود دارد. مربیان و نجات‌غریق‌های حرفه‌ای پذیرای مراجعه‌کنندگان به این استخر هستند. ادارات و نهادها نیز می‌توانند به صورت سازمانی و گروهی از آن استفاده کنند. استخر هتل پارک فناوری پردیس در هر سانس ظرفیت استفاده 50 تا 60 نفر را دارد.

استخر پارک فناوری پردیس

استخر هتل پارک فناوری پردیس

 

رستوران غذاهای سنتی و رستوران فست فود

بلوک رستوران و فست‌فود مجتمع با متراژ 4100 متر مربع احداث و بهره‌برداری رسیده است. رستوران در طبقه هم‌کف و اول با ظرفیت 145 نفر و فست‌فود با ظرفیت 40 نفر پذیرای مراجعین می‌باشند. آسانسور تعبیه شده در این بلوک مهمانان ویژه را مستقیماً به سالنV.I.P  در طبقه اول برای صرف غذا هدایت می‌کند.

رستوران پارک فناوری پردیس

رستوران پارک فناوری پردیس

زمین‌های بازی چند منظوره

در راستای تحقق اهداف ایجاد محیط شهری پویا در پارک فناوری پردیس، رفع نیازهای رفاهی اعضای پارک و ارتقا سلامت جسمی و روحی ایشان، زمین‌های بازی چند منظوره در پارک ساخته شدند.

زمین‌های بازی گروهی در زمین‌های پشت مجتمع خدمات رفاهی پارک واقع شده‌اند. ضلع شمالی این محیط برای بازی بدمینتون ساخته شده و در ضلع جنوبی آن نیز زمینی چند منظوره برای بازی‌های والیبال، بسکتبال و فوتبال، آماده شده است.

همه چیز در پارک هست

پارک فناوری پردیس

پارک علم و فناوری پردیس

بلوک تجاری

بلوک تجاری، با متراژ 2500 متر مربع جهت استقرار واحدهای رفاهی و تجاری، طراحی و ساخته شده است. فروشگاه رفاه، آرایشگاه، نانوایی و ... در بلوک تجاری در حال خدمت رسانی به اعضای پارک فناوری پردیس هستند.

 

فروشگاه رفاه در پارک فناوری پردیس

پارک فناوری پردیس

 

درمانگاه پارک فناوری پردیس

در بخش غربی این بلوک درمانگاه با فضای بستری و اورژانس در طبقه همکف واقع شده است. سردر ورودی اصلی مسجد در ضلع شرقی و سردر فرعی در ضلع غربی می‌باشد.

مرکز بهداشت و درمان پارک فناوری پردیس

درمانگاه پارک فناوری پردیس

اولین ساعت‌نمای آفتابی کشور توسط شرکت فب‌لب از اعضای پارک فناوری پردیس، در سال 1399، ساخته و در سکوی مرکزی این مجموعه نصب شده است. این ساعت‌نما که بر اساس اصول ساعت‌های خورشیدی قدیمی ساخته نشده است، تلفیقی از تکنولوژی‌های دقیق و طراحی دیجیتال، سنت و فرهنگ ایرانی است.

این ساعت نما با ویژگی‌های منحصر به فردش طرحی نو به حساب می‌آید که نمونه‌ی مشابه داخلی و خارجی ندارد.

اختلاف ساعت‌نمای آفتابی پارک با ساعت آفتابی جهان سنت، این است که به جای حرکت شاخص روی صفحه مدرج، تصویر عدد ساعت را با سایه گوی‌های به ظاهر نامنظم روی صفحه مقابل می‌سازد.

در ساخت ساعت‌نما از گوی‌های غیرهم‌شکل استفاده شده است. هندسه فضایی پیچیده استفاده شده در ساخت آن، تلاقی سایه‌ گوی‌ها را در فضا، چنان نظم می‌دهد که هر ساعت از روز، به صورت سایه بر صفحه‌ میانی ساعت شکل می‌گیرد.

ساعت نمای آفتابی

ساعت نمای آفتابی پارک فناوری پردیس

ساعت نمای آفتابی شرکت فب لب

با توجه به استقرار گروه‌­های مختلف کاری از قبیل شرکت‌­های دانش‌­بنیان، شتابدهنده‌ها، اســتارت­اپ­ها و ... در پارک فناوری پردیس و نیاز به ایجاد فضـایی جهت ورزش های قهرمانی و تفریحی، سـاخت مجموعه‌ای چندعملکردی در دستور کار قرار گرفت. البته کاربری‌های این مجموعه تنها به مسائل ورزشی و تفریحی محدود نمی‌شود و استفاده جهت برگزاری گردهمایی‌ها، رویدادها و مراسم مختلف نیز برای این ساختمان در نظر گرفته شده است. بنابراین تصیم گرفته شد که این مجتمع با زیربنای تقریبی 7200 مترمربع در زمینی به مســاحت 4855 متر مربع احداث شود. این پروژه در واقع زیر ساخت لازم برای ورزش‌های قهرمانی مانند فوتسال، بسکتبال، والیبال، سالن بدنسازی و سایر امکانات ورزشی مورد نیاز پارک را پوشش می‌دهد.

معماری موردنظر جهت ساخت این مجموعه، معماری منطبق با روحیه و ماهیت پروژه است؛ کاملا به روز و به دور از هرگونه زواید. تلاش شده است ساختمان در نهایت ســادگی و حفظ زیبایی، فضــایی پویا و با انرژی داشته باشد. طراحی ساختمان با درنظر گرفتن عواملی چون تســریع، تسـهیل، صـرفه جویی و اولویت‌بندی در سـاخت و همچنین قابلیت نگهداری آسان، انجام شده است. از طرف دیگر، این ساختمان با توجه به کلیه مطالب ذکر شـــده و موقعیت قرارگیری آن، می تواند به عنوان یکی از نماد‌های پارك فناوری پردیس، در کنار اِلمان اصلی سردر پارک، نقش نمادین ایفا کند.

سالن چندمنظوره پارک فناوری پردیس در مرداد 1400 به بهره برداری رسیده است. این سالن تاکنون میزبان رقابت های مختلف ورزشی داخلی و بین المللی در رشته های فوتسال، والیبال، تکواندو، تیراندازی، کاراته و ... بوده است.

پارک فناوری پردیس در فاز دوم توسعه خود نیاز به تعریف ورودی جدیدی در فاصله اندک با ورودی فاز اول مجموعه دارد. این ورودی مانند رویه معماری ساختمان‌های پارک، باید از وجوه نوآورانه توامان با فن‌آوری‌های نوین همراه باشد و نیز دربردارنده اصول و ارزش‌هایی از میراث هنر و معماری سرزمین ایران باشد.

طرح سازه سردر فاز 2 در هندسه‌ی کلی شباهت زیادی به سازه سردر فاز 1 دارد؛ با این اختلاف که جهت آن به طور کامل تغییر کرده است و در منظر ممتد آزادراه، به تکامل طرح موجود می‌پردازد. سازه جدید برخلاف سازه قبل به کلی شفاف و مونومان است

ساختار پایه سازه مونومان، به صورت یک ساختمان بتنی اکسپوز، با هندسه‌ای ایرانی و مشتمل بر فضاهای ورودی پیاده، هشتی ورودی، هسته‌ای ارتباطی عمودی، اتاق‌های نگهبانی و حراست و نیز رواق‌های حرکتی‌ست که در ارگانی ایرانی گرد هم آمده‌اند.  

هسته‌ی عمودی تعریف شده در مرکز ساختمان در تراز هم‌کف از طریق پله‌ فلزی سبک، مخاطب را به قلب سازه یعنی اتاقک نظرگاه می‌رساند. اتاقک نظرگاه، فضایی معلق در قلب سازه‌ی سردر است که از ارتفاع ۲۰ متری امکان رصد پهنه‌ی سایت پارک فن‌آوری پردیس را در اختیار مخاطب قرار خواهد داد.

فضاهای پیرامونی و جداره‌ها بر مبنای برقراری ارتباط فیزیکی مناسب بین اجزا و هدایت‌کننده به بخش‌های مهم پارک، جذابیت بصری، ایجاد رابطه مطلوب و مناسب با مخاطب، معرفی پارک و انعکاس‌دهنده هویت و شخصیت پارک، طراحی شده است.

سردر فاز 2 پارک فناوری پردیس

پردیس دانش پارک فناوری پردیس

نشانی: تهران، کیلومتر 20 جاده دماوند، پارک فناوری پردیس، مجتمع سراج

کد پستی: 1654120837

تلفن: 76250250 _ 021

نمابر: 76250100 _ 021

E-mail: info@techpark.ir

website: www.techpark.ir