رویـدادهـا

فراخوان پذیرش و واگذاری تعداد محدودی از اراضی فاز سوم پارک فناوری پردیس

فراخوان پذیرش و واگذاری تعداد محدودی از اراضی فاز سوم پارک فناوری پردیس

با دیگران به اشتراک بگذارید

 

 

شرایط عضویت و پذیرش در فاز 3 پارک فناوری پردیس

فراخوان پذیرش و واگذاری تعداد محدودی از اراضی فاز سوم پارک فناوری پردیس جهت پذیرش واحدهای واجد شرایط فناور و تولید کننده محصولات دارای فناوری پیشرفته اعلام شد.

«واحدهای تولیدی با محصولات دارای فناوری پیشرفته (Hi-tech) که ارزش افزوده محصولاتشان بالا بوده و تولیدشان مبتنی بر نیروی متخصص باشد و تولید انبوه و حجیم نداشته باشند»، «واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) صنایع بزرگ -که تولیدات آن ها در مناطقی بیرون از پارک صورت می‌ گیرد» و «آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و فب‌لب‌های خاص که خدماتی با فناوری پیشرفته ارائه می‌کنند» از واحدهای فناور و دانش‌بنیان، واجد شرایط برای عضویت و استقرار در پارک فناوری پردیس هستند.

 

حوزه‌های دارای اولویت برای پذیرش شرکت‌ها

«وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی»، «هوش مصنوعی»، «برق و الکترونیک» ، «فناوری اطلاعات و ارتباطات» حوزه‌های دارای اولویت برای پذیرش و واگذاری اراضی در این فراخوان هستند. همچنین شرکت های دانش‌بنیان  در اولویت واگذاری در حوزه‌های اعلامی خواهند بود.

 

مساحت زمین قطعات قابل واگذاری و شرایط پرداخت وجه زمین

در این مرحله تعداد 20 قطعه از کل قطعات باقیمانده در پردیس کارآفرینی (فاز 3)، قابل واگذاری است. حداقل مساحت قابل واگذاری حدود 800 متر مربع و حداکثر قطعات حدود 2000 مترمربع می‌باشد. قیمت قطعات بر اساس عواملی ازجمله: دسترسی‌ها، موقعیت، ضوابط ساخت، مساحت و...، متغیر خواهد بود و امکان تجمیع قطعات نیز قابل بررسی است.

علاوه بر تعریف شرایط اقساطی در پرداخت وجه زمین و همچنین مبلغ تشویقی به منظور تسریع در ساخت؛ امکان بهره مندی از تخفیف در صورت پرداخت نقدی وجود خواهد داشت.

 

مزایای عمومی استقرار در پارک فناوری پردیس

«نزدیکی و دسترسی مناسب به تهران»، «شرایط آب و هوایی و اقلیمی خوب در همجواری شهر جدید پردیس و امکان استفاده از خدمات شهری آن و همچنین شهرهای مجاور برای سکونت بهینه کارکنان شرکت‌ها»، «محیط آرام، زیبا و با امنیت بالای پارک»، «نزدیکی به مناطق صنعتی کمرد و خرمدشت به منظور تامین نیازها و برون‌سپاری تولیدی و صنعتی»، «شرایط سرمایه‌گذاری مطلوب با قیمت مناسب زمین» و فراهم شدن دسترسی شهر پردیس به تهران با شبکه مترو در آینده نه چندان دور، ازجمله ویژگی‌های پارک فناوری پردیس است.

پارک فناوری پردیس، در حال تبدیل شدن به منطقه‌ای پویا و یکی از بهترین زیست‌بوم‌های فناوری و نوآوری منطقه است که حضور در آن، امکان بهره‌مندی از مزایای بسیاری را به اعضای خود می‌دهد. این مزایا در سه دسته «رفاهی»، «کسب‌وکار» و «قانونی»، مسیر رشد و پیشرفت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان را آسان‌تر می‌کند:

الف: مزایای رفاهی: «تأمین تأسیسات زیربنایی مورد نیاز شرکت‌ها با استاندارد مناسب، از جمله: راه، شبکه‌های آب، برق، گاز، فاضلاب، تلفن، فیبر نوری»، «امکان استفاده از زیرساخت‌ها و فرصت‌های خدمات رفاهی، فرهنگی و ورزشی پارک، از قبیل سرویس‌های متعدد و متنوع رفت و آمد، هتل، رستوران‌های سنتی و فست‌فود، کافه، باشگاه ورزشی، خشکشویی، زمین‌های بازی، مهد کودک، فروشگاه زنجیره‌ای، مرکز خدمات درمانی، مسجد، خدمات بانکی متنوع، خدمات خودرویی، فروشگاه‌های متنوع خدماتی و ...» از خدمات عمومی فراهم شده در پارک فناوری پردیس برای شرکت‌ها و پرسنل آنهاست.

ب: مزایای کسب و کار: «استقرار شرکت‌های بزرگ نام‌آور معتبر داخلی و بین‌المللی در کنار ده‌ها تیم و شرکت نوآفرین در پارک فناوری پردیس»، همچنین حضور «صندوق توسعه فناوری‌های نوین، صندوق قرض‌الحسنه حامین فناوری پردیس، صرافی نوین، مشاوران متنوع حسابداری، مالیاتی و بیمه‌ای، کارگزاران متنوع بورس، مشاوران صاداراتی و حقوقی»، «مرکز داوری و شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان» همراه با «بهره‌مندی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه و انتقال فناوری»، «امکان بهره‌برداری از شبکه وسیع همکاران داخلی و خارجی پارک»، «استفاده از مزایای همجواری واحدهای فناور جهت توسعه بازار خارجی و تولید فناوری‌های جدید»، «امکان استفاده از خدمات تخصصی فناوری و کسب و کار در پارک»،و «بهره‌مندی از حمایت‌های مالی و معنوی در قالب آیین‌نامه حمایتی پارک» از مزایای کسب‌وکار در پارک فناوری پردیس است.

ج: مزایای قانونی: حضور در پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری خاورمیانه و بهشت فناوری منطقه برای شرکت‌های عضو، مزایای قانونی بسیاری دارد که از جمله آنها می‌توان به «معافیت مالیات بر عملکرد سالیانه»، «معافیت مالیات بر حقوق کارکنان شاغل در پارک»، «معافیت مالیات بر ارزش افزوده (در تعاملات فیمابین اعضای پارک‌های فناوری)»، «معافیت از هرگونه عوارض متداول کشور از قبیل عوارض شهرداری»، «آزاد بودن نقل و انتقال ارز از خارج از کشور به پارک و بالعکس از طریق شبکه بانکی»، «اشتغال نیروی انسانی و روابط کار بر اساس مقررات اشتغال در مناطق آزاد»، «لغو محدودیت استقرار در شعاع 120 کیلومتری تهران برای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان»، «بهره‌مندی از امتیاز ویژه فنی برای حضور در مناقصات و همچنین ترک تشریفات آن» و «تسهیلات خدمت نظام وظیفه برای کارکنان شرکت‌های عضو» اشاره کرد.

 

فرآیند عضویت تا انعقاد قرارداد واگذاری

 مرحله اول: بر اساس فراخوان پذیرش و واگذاری اراضی در فاز سوم پارک فناوری پردیس، متقاضیان پذیرش در این فاز از پارک، ابتدا لازم است از تاریخ 1402/07/29 لغایت 1402/09/15 با مراجعه به درگاه اینترنتی پارک فناوری پردیس به نشانی https://eservices.techpark.ir ، نسبت به ثبت تقاضای خود و ارسال مدارک مورد نیاز اقدام کنند.

مرحله دوم: در این گام، ضمن برگزاری جلسات معارفه به منظور شناخت اولیه متقاضیان از پارک و مزایای عضویت، توضیحاتی از ظرفیت‌های شرکت و برنامه حضور در پارک ارائه می‌گردد. همچنین پیرو جلسه مذکور، هماهنگی بازدید از محل شرکت صورت پذیرفته و ارزیابی فنی، مالی، سیستمی و اعتبارسنجی متقاضیان با حضور نمایندگان و مشاورین تخصصی پارک صورت می‌پذیرد. پیش‌بینی می‌شود این گام حداکثر طی یک ماه از تاریخ تکمیل مدارک توسط متقاضی، انجام پذیرد.

مرحله سوم: در گام پایانی و با توجه به محدودیت قطعات قابل واگذاری، پس از ارزیابی کلیه متقاضیان حاضر در فراخوان؛ اولویت‌بندی عضویت و واگذاری قطعات در کمیته پذیرش پارک متناسب با حوزه های فعالیت و ارزیابی صورت گرفته، انجام می‌پذیرد و متناسب با مصوبات کمیته، نسبت به انعقاد قرارداد واگذاری اقدام خواهد شد.

مطابق اعلام فراخوان، ضروری است که شرکت‌های متقاضی حضور در فاز سوم پارک فناوری پردیس مستحضر باشند که از ورود کلیه فعالیت‌های آلاینده به پارک ممانعت بعمل آمده و تمامی شرکت‌ها متعهد به رعایت الزامات زیست محیطی و انجام فعالیت‌های عاری از آلودگی زیست محیطی خواهند بود. همچنین انجام فعالیت‌های تولیدی به صورت انبوه و کارگاهی سنگین، در پارک ممنوع بوده و تولید صرفاً در محدوده محصولات با فناوری پیشرفته و در حد سفارشی‌سازی با رعایت شرایط فوق، امکان‌‌پذیر است.

 

کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری درخواست ارسالی

 علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری درخواست‌های ارسالی، می‌توانند با شماره تلفن‌های 76250250 داخلی 2213 و 2214 (آقایان میررحیمی و بابایی) تماس حاصل نمایند.

 

نشانی: تهران، کیلومتر 20 جاده دماوند، پارک فناوری پردیس، مجتمع سراج

کد پستی: 1654120837

تلفن: 76250250 _ 021

نمابر: 76250100 _ 021

E-mail: info@techpark.ir

website: www.techpark.ir