رویـدادهـا

ارایه 10طرح نوآورانه صنایع غذایی

ارایه 10طرح نوآورانه صنایع غذایی

با دیگران به اشتراک بگذارید

پنجمین فستیوال بازار دارایی فکری با معرفی 10 طرح نوآورانه در حوزه صنایع غذایی با حضور بیش از 70 صنعتگر و سرمایه گذار برگزار شد.

در این دوره از برگزاری فستیوال، پس از ارزیابی های فنی، اقتصادی و بازار در سه مرحله، 10 اختراع در مرحله نهایی انتخاب شده و به صورت حضوری برای سرمایه گذاران و صنعتگران ارایه شد.

شیرین کننده کم کالری (رژیمی دیابتی) جایگزین شکر در شیرین کردن نوشیدنی های سرد و گرم و تولید محصولات خوراکی شیرین بدون اسپارتام، تولید کالباس (60 درصد گوشت قرمز) کم چرب و کم کالری با استفاده از نشاسته اصلاح شده ذرت، فناوری تولید پلیمرهای آنتی میکروبال و زیست تخریب پذیر، استخراج آنتوسیانین از آبمیوجات، کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی توسط تکنبک LEMP ، فرمولاسیون به روش تهیه سوسیس از ماهی، تولید ماست غنی شده با استرول های گیاهی جهت کاهش کلسترول بدن، پودر بستنی بدون قند با استفاده از ایزومالت و اسه سولفام پتاسیم، فرایند تولید مربای رژیمی فراسودمند با استفاده از شیره خرما به عنوان شیرین کننده و تکتین آمیدی با درجه متوکسیلاسیون پایین دارای خواص پروبیوتیک، سیستم تولید هوای گرم، خشک و سالم سازی شیر برای تولید ماست سرشیردار سنتی به روش صنعتی در حالت پیوسته، 10 اختراعی است که در این فستیوال معرفی شد.

همچنین بیش از 100 طرح و اختراع نیز در قالب کتابچه و پوستر در پنجمین فستیوال نوآوری های دارایی فکری در حوزه صنعت مواد غذایی ارایه شده است.



ارسال دیدگاه

عناوین مرتبط

نشانی: تهران، کیلومتر 20 جاده دماوند، پارک فناوری پردیس، مجتمع سراج

کد پستی: 1654120837

تلفن: 76250250 _ 021

نمابر: 76250100 _ 021

E-mail: info@techpark.ir

website: www.techpark.ir